Boeken en hebbedingetjes

I love single malt

Hou je ook van single malt? Show it! Door bijvoorbeeld dit origineel ontwerp als Iphone case te gebruiken. Door webmaster Dave van beproefd. En ook verkrijgbaar als shirt, tas, laptopcover, mok, beddegoed, ... allemaal op de redbubble shop van Dave.

Whisky collages

Kim Beernaert (vriendin van uw vriendelijke webmaster) maakt prachtige whiskycollages. Deze werden ook vakkundig gefotografeerd en op redbubble geplaatst. Je kan ze daar dan ook verkrijgen in verschillende printoutputs. Ideaal om je whisky 'manhole' of corner net iets meer cachet te geven. En ook verkrijgbaar als T-shirt, broek, kussensloop, beddengoed, smartphone of tabletcover, tas, ... bekijk hier de redbubble pagina.

Van deze is ook het origineel nog te koop. Bij interesse best mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zelf.

Condooms met whiskysmaak.

Condoom met whisky smaak

Steeds meer vrouwen lusten graag whisky. En homofoob zijn we ook al lang niet meer in de whisky wereld. Daarom dacht iemand dat dit wel een goed idee was. Geen idee of het niveau van single malt gehaald wordt, misschien eens vragen aan whiskygirl of ze deze wil testen ...